Varmrökt röding på knäckebröd

Varmrökt röding på knäckebröd
Fredrik Eriksson ny
Fredrik Eriksson ny

Varmrökt röding på knäckebröd

11 ingredienser

20 m

"Röding från Landö serveras på knäckebröd med rödlök, anjovis, potatis och ägg." /Fredrik Eriksson

Fredriks dryckestips: Mezzacorona Pinot Grigio Riserva. Nr: 2412, 101 kr

Ingredienser

portioner4 - 6
  • 2 potatisar, kokta och tärnade
  • 2 ägg, kokta och tärnade
  • 2 msk gräslök, finhackad
  • 1 dl majonnäs
  • salt
  • vitpeppar
  • knäckebröd
  • 150 g varmrökt röding, rensad och plockad (från Landö)
  • 6-8 ansjovisfiléer
  • 1 rödlök, tunna skivor
  • 1 knippe dill

Gör så här

  1. Blanda potatis, ägg, gräslök och majonnäs lite grovt. Smaka av med salt och peppar.
  2. Klicka ut röran på små bitar av knäckebröd.
  3. Fördela rödingen på röran och toppa med ansjovis, rödlök och dill.